SFERICE – Rezultati natječaja 2017.

SFERICE – Rezultati natječaja 2017.

Članovi žirija za nagrade SFERICE za 2017. godinu, u sastavu: Paula Borošak (koordinatorica natječaja i trostruka dobitnica SFERICE), Dominik Mikulčić (student pri Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu i dvostruki dobitnik SFERICE), Petar Mamić (student pri Grafičkom fakultetu u Zagrebu i dobitnik SFERICE), Ana Marija Lončar (studentica pri Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu i dobitnica SFERICE), Patricija Kefelja (studentica kroatistike pri Filozofskom Fakultetu u Rijeci i dobitnica SFERICE), Mojca Brenko-Puzak (knjižničarka) i Tamara Čaušević (studentica kozmetike pri VIST-u Ljubljani), donijeli su odluke o ovogodišnjim dobitnicima.

Popis nagrađenih radova, prijavljenih na godišnji natječaj za najbolje likovne i literarne radove djece osnovnih i srednjih škola na zadanu temu, mogu se pogledati ovdje. Nagrade će biti uručene na SFeraKonu, na svečanoj skupštini u subotu, 13. svibnja 2017. u 20 sati. Oni koji nisu u mogućnosti prisustvovati dodjeli nagrada, primit će ih poštom na adresu škole nakon završene konvencije.

Najbolji likovni radovi bit će izloženi na SFeraKonu, a najbolji literarni radovi objavljeni u posebnom izdanju SFerinog glasila Parsek.

Čestitamo svim dobitnicima!

 

 

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *