Iz programa: Terrible Creations

Iz programa: Terrible Creations

Sviđa vam se gluma, ali učenje teksta napamet vam je grozota? Ili publika u vama možda budi užas? Još i volite društvene igre? Znamo kako vam je, a znaju i Terrible Creations koji nam ponovno dolaze na SFeraKon sa svojim LARP (Live Action Role-Playing) igrama.

S obzirom na prošlogodišnju gužvu i neispunjene želje, ove godine imate priliku LARPati s Terrible Creations sva tri dana! Potražite ih na rasporedu u sobi A-301.

Svaku od igara vodi jedan ili više dizajnera igara iz kolektiva Terrible Creations (u daljnjem tekstu: Užasovci). Užasovci zajedno osmišljavaju i organiziraju igre s uživljavanjem u uloge od 2014. godine. Likovi su unaprijed pripremljeni i dodjeljuju se na licu mjesta. Nismo sigurni koja je točno metoda dodjeljivanja likova, ali smatramo da je hrvanje palčevima skroz okej način da se dobije najkul lik. Da biste se priključili igri nije nužno ni glumačko umijeće, ni prethodno iskustvo s LARP-om. Naravno, više ćete uživati u igri ako znate ponešto o okolnostima i vremenu u koje su smještene. Igre su prikladne za sve od teen uzrasta pa nadalje.

Večer Prije stavlja vas u ulogu mafijaša. Mirno ganjate svoje ciljeve, smišljajući između dva bolonjeza kog ćete idućeg poslati na provod sa super ribama, dok jednog dana ne dobijete novosti za koje znate da famigliju stavljaju uz rub litice. Da saznate kako se vaši ciljevi podudaraju s opstankom famiglije morate doći i odigrati!
U Love is Blue, psihološkom trileru s elementima horora, psihopat otima i zatoči šest običnih ljudi. Ulazite u uloge otetih i borite se za život kako znate i umijete.
Mračna Vremena vode vas u alternativni Harry Potter svemir za 5 do 7 igrača.
Kroz  Seobu Naroda imat ćete priliku iskazati svoje umijeće traženja različitih vidova pomoći od bogova dok vodite svoje pleme u nove pobjede – ili u potpunu propast. Uživljavate se u svakodnevne jade žreca, staroslavenskih svećenika, koji vijećanjem moraju odlučiti hoće li ujediniti dva davno razdvojena klana.
Seoba je namijenjena za 3 do 5 sudionika.
Osim toga, Užasovci su spremili i larpaTon na kojem će se moći napraviti vlastiti LARP.
Kad ne bivaju zauzetima ovozemaljskim stvarima, Užasovci se nalaze u svom prirodnom staništu, Jazbini (Terrible Lair). Šuška se da je skrivena negdje u širem centru Zagreba. U svom sandučiću pronašli smo anonimnu dojavu pisanu drhtavim rukopisom u kojoj se tvrdi da bi lokacija mogla biti Podolje 10. Vrata Jazbine se široj javnosti otvaraju dvaput mjesečno. Svaki drugi četvrtak u mjesecu (19-21h) možete ih doći pitati sve vezano uz LARP. Nevezana pitanja postavljate na vlastitu odgovornost. Svaki zadnji petak u mjesecu (19-21h) možete uz prethodnu najavu doći isprobati neku od igara. Osim u navedena vremena, Jazbina se otvara po dogovoru za druge LARP-ove o kojima više informacija možete saznati na Facebook i web stranicama Užasovaca.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *